VeryFile | Wereldwijd Blockchain-netwerk Voor gevoelig bestandsbeheer

Vandaag zullen we het hebben over VeryFile Wereldwijd Blockchain-netwerk Voor gevoelig bestandsbeheer.

VeryFile lost het huidige probleem van het volgen en opslaan van gevoelige documenten op

Aangepaste slimme contracten zullen de landsgrenzen elimineren en bedrijven wereldwijd verbinden.

Momenteel is het eenvoudig om documenten te dupliceren of af te drukken en de hardcopy’s uit het oog te verliezen. Het is gevaarlijk om ze over te dragen via een onbeveiligde cloudserver als dit vertrouwelijke exemplaren zijn. Eigenlijk zijn de bestandsoverdrachten niet geschreven of opgenomen, dus er is geen mogelijkheid om frauduleus gebruik te bestraffen en te voorkomen.Veryfile-services omvatten tracking, opslag en bewaking van gevoelige bestanden en documenten, toegang tot gegevens en betalingsrisico’s. Wij streven ernaar onze technologie te integreren in bestaande bedrijven, het zal bedrijven echt efficiënt, transparant en betrouwbaar maken.

Onze missie

“Onze missie is om gebruik te maken van de kracht van de onveranderlijke blockchain om een virtuele te bieden

infrastructuurdienst voor bedrijven en particulieren die tot op zekere hoogte betrouwbaar is

onvoorstelbaar.”

Waroom VeryFile

Competitieve voordelen

We zijn trots om VeryFile te introduceren, een op blockchain gebaseerd systeem voor het beheren van gevoelig

e documenten en gegevens. Hiermee kunt u bestanden opslaan via een gedecentraliseerde cloudopslag en deze beheren met behulp van een vereenvoudigde gebruikersinterface. Ik twill garandeer een intuïtief gebruik en de mogelijkheid om elke overdracht, eigendom, verificatie en handtekening van klantendocumentatie bij te houden door middel van een gedecentraliseerd en gecodeerd grootboek. Bovendien garandeert een slim contractnetwerk de mogelijkheid om de processen van creatie, overdracht van de betreffende bestanden en complete bedrijfsprocedures en dagelijkse taken te automatiseren.

BLOKKANTAFINSTRUCTUUR

Blockchain-Infrastructure.gif

We integreren blockchain-technologie om unieke identiteiten te bieden voor elk knooppunt en bijgehouden opslag van documenten en gegevens. Transparant en betrouwbaar

BEDRIJFSPROCES AUTOMATISERING

Process-Automation.gif

Slimme contracten gebruiken softwarecode om taken te automatiseren die doorgaans handmatig worden uitgevoerd. Ze kunnen de snelheid van een breed scala aan bedrijfsprocessen verhogen.

TRUSTLES EN VEILIG SYSTEEM

Trustless-and-Safe-System.gif

Een efficiënt en gedecentraliseerd systeem bestrijkt alle hoeken en biedt de beste databeveiligingstank voor een onveranderlijk grootboek.

NUL KENNIS

Zero-Knowledge.gif

VeryFile zal niet in het bezit zijn van de persoonlijke informatie van de gebruiker en garandeert maximale privacy op elk afzonderlijk document.

Minimaal levensvatbaar product

Als aan het einde van de ICO de soft cap wordt bereikt, wordt een op blockchain gebaseerde MVP vrijgegeven met basisfuncties van het toekomstige VeryFile-systeem. Het is mogelijk om bestanden te uploaden, beheren, volgen en monitoren met behulp van de etherische blockchain tussen particuliere gebruikersnetwerken, naast de automatisering van processen door middel van slimme contracten.

WEB APPLICATIE

Macbook.png

Veryfile is een op een blockchain gebaseerd systeem voor het beheren van gevoelige documenten en gegevens. Hiermee kunt u bestanden opslaan via een gedecentraliseerde cloudopslag en deze beheren met behulp van een vereenvoudigde gebruikersinterface. Het garandeert een intuïtief gebruik en de mogelijkheid om elke overdracht, eigendom, verificatie en handtekening van klantendocumentatie bij te houden door middel van een gedecentraliseerd en gecodeerd grootboek.

Bovendien garandeert een slim contractnetwerk de mogelijkheid om de processen van creatie, overdracht van de bestanden in kwestie, evenals complete bedrijfsprocedures en dagelijkse taken te automatiseren.

iOS APP

iPhone_2.png

Uploaden, beheren, volgen en bewaken van bestanden zal mogelijk zijn met behulp van de etherische blockchain tussen private gebruikersnetwerken, naast de automatisering van processen door middel van slimme contracten. Een persoonlijk profiel en een

portemonnee beschikbaar zal zijn voor de gebruikers, waarin ze VER tokens kunnen controleren en overdragen.

TOKEN INFO

Token naam: HEEL Token

Symbool: VER

Token Standard: Ethereum erc20

Prijs van VER: USD 0,20

For More Information

Ann thread

|Website |Twitter | Telegram | Facebook | Lightpager | Reddit | LinkedIn | AirDrop

Bitcointalk profile link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1460674

0

Publication author

offline 5 months

ty4sure

0
Comments: 0Publics: 474Registration: 26-06-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation