Vestarin

Vestarin – Това ли ще бъде бъдещето на новите пазари?

Какво прави?

Vestarin се опитва да обедини доставчици на услуги и продавачи които приемат плащания с крипто-валути, с тяхното приложение. Стремят се да изградят силни екипи като привлекат професионалисти. За обикновения човек това означава чисто и просто един шанс да си намери работа или да обменя криптовалути когато е нужно.

Vestarin помага на малките, средните и големите бизнеси да се интегрират върху платформа където потребителите ще могат да плащат с VST токени. Vestarin ще бъде от полза и в изграждането на репутация. Разбира се има още много плюсове на Vestarin, но за останалите препоръчвам да погледнете сайта.

Кой стои зад Vestarin?

Vestarin определено може да се похвали с интернационален екип което по своему означава, че екипът е вече готов да комуникира и да установява връзки с хора от различни държави, по цялото земно кълбо. Това, че работят под един покрив, за нещо като Vestarin означава, че те задължително имат много опит в това което правят. Разбира се, всички използват възможно най-продуктивно своя опит за да може Vestarin да расте и да се превърне още по-лесно в реалност.

Ако някой реши, че би искал да поговори с някой от екипа да не забравя, че всички начини да се свържете с тях се намират на сайта.

ICO

Постъпленията от продажбата на токени, ще финансира пускането на продукта както и бъдещото му развитие.

Дистрибуция на ICO фондовете:

45%- за екипът от разработчици с около 15-20 инженера. Разработването на мобилна платформа, уеб-платформа, версии за компютър и за приложения, бизнес разработване,връзки на пазара, големи партньорства, създаването на общност по цялото земно кълбо.

20%- разходи за маркетинг, медиа съдържание,събиране на потребители, презентации и рекламни компании, изкопуването на целевия трафик.

15%- цената за интегриране на магазини и сервизи, ресторанти, обменни бюра, работещи сплатформи за информация, мениджмънт.

12%- разходи за офис и за работници.

5%- легална подкрепа.

3%-бонус за разработчици и създатели.

ICO-то ще бъде проведено на уебсайта Marketplace for Crypto. Pre-ICO is LIVE!, започвайки от 5-ти март до 4-ти април 2018 година.

Продажбата на токени ще продължи 30 дни.

Vestarin се цели да събере до 100,000 ЕТН от главните купувачи на токени.

Смарт-договори ще спрат инвестирането при достъгнат лимит от 100 000 ЕТН.

Кратък оглед на времевата карта.

Септември 2017:Сплотяване на екипът

Октомври 2017: Развитие на идеята, формиране на технически спецификации.

Декември 2017: Проектиране на проекта.

Януари 2018: Prel-CO, демо версия.

март 2018: ICO, разработване в пълен мащаб.

Април 2018: Качване в маркетите, алфа тестване, пускане на „Information”, ”Professionals”, блокове.

Юли 2018: Привличане на професионалисти, бета тестове, маркетинг.

Август 2018:Пускане на блоковете „ For BUSINESS”, “ICO”, интегриране на партньори.

Октомври 2018: Пълно мартетиране, SMM, CPA, PR, Документи.

Ноември 2018: Над 500 магазини и доставчици на услуги на платформата.

Декември 2018: Пускане на онлайн/офлайн блокове за покупка в криптовалути.

Януари 2019: 1 милион потребителя, 2000 магазина и доставчици.

Март 2019: Отваряне на офиси на представители в Испания, САЩ.

Април 2019: Отваряне на офиси на представители в Япония, Китай, Корея.

Май 2019: 10 милиона потребителя и 8000 магазини и доставчици.

Юни 2019: Задължително за притежание приложение за всички крипто ентусиасти.

Ревю на сайта.

Избраната от тях синьо-бяла тема, е често срещана, но това не означава, че е не е добра. Честно казано, обаче, аз бих предпочел нещо малко по-тъмно защото нощните птици определено ще имат проблем с яркостта и бързо ще се уморят докато преглеждат сайта. За щастие има достатъчно анимации и картинки които да привличат вниманието и да спомогнат постоянното чувство на умора.

Да ви кажа, трябва да критикувам изборът им на цветове поради още една причина: тяхното лого очевидно е с черно-оранжев мотив и това повдига въпроса „ Защо не са избрали това вместо другото?“. Каквато и да е тяхната причина няма спор, че накрая сайта се е получил добре. Има доста информация която е лесно достъпна само чрез няколко клика.

Поглед към Бялата книга.

Като цяло сайта е добре оформен, за жалост това не може да е каже за бялата книга. Тя има същия дизайн, но по-зле направен, бяло-синята тема е направена така, че да изглежда някак си скована в сравнение със сайта. Да не споменавам и различните типографски, пунктуационни и граматични грешки които се откриват из цялата бяла книга.

Вижда се, че писателят се е опитал да предаде информацията по лек и приятен начин и може би за някои хора се е справил, обаче за мен, той не се е справил да го напише както си го е представял. Положителните черти на документа са, че въпреки непохватния опит, писателя, се е справил с това да покаже цялата нужна информация на читателя и бялата книга успява да свърши работата си- да ни информира за ICO-то.

Лично мнение.

Да имаш опцията да обменяш криптовалути е от голяма нужда за всеки в крипто-света в днешно време. Vestarin се възползва от това и са създали платформа която си върши работата идеално, а тази работа е да ни улесни живота.

Вижда се как наистина са се придържали към тази тема(улесняване) много изкъсо като се има в предвид, че сайта и бялата им книга ги има на повече от десет езика. Това е ясно, че улеснява много хора които не могат да говорят английски и ме впечатлява много, че са се сетили. Няма много ICO-та които се сещат да го направят и това е определено голямо предимство на пазара спрямо други компании.

Като цяло мога да кажа, че Vestarin има потенциала, да се превърне в нещо с глобален мащаб или поне ще вдъхновят ново поколение на иноватори в света на криптовалутите.

Още информация:

Можете да намерите сайта тук: : https://www.vestarin.io/en

А бялата книга тук: https://www.vestarin.io/en/white…

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=526158

0

Publication author

offline 2 years

deep4u

0
Comments: 0Publics: 10Registration: 27-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation