Vestrin

 

4.png

På trods af det store antal af nyttige kriptovalyutnyh tjenester, er der stadig problemet med hurtig adgang til og bevidsthed om fremkomsten af nye start-ups – som det kaldes, de synes næsten hver dag.

En radikal løsning tilbyder Moskva selskab Vestarin – det har til hensigt at samle alle disse projekter og kriptoentuziastov på en enkelt platform.

!!! Og før du begynder projektbeskrivelsen, vil jeg sige, der gik på preico, at købe en lille token på den første dag.
Transaktion: https://etherscan.io/tx/0x348fbc4e60ff9acb782c1fd2cc2336dd5668373d5a5477c62504147aa0a77841
Jeg Holder: https://etherscan.io/token/0x552ed8253f341fb770e8badff5a0e0ee2fd57b43?a=0x40630fca237d5da10381f05c301861a66ad818a5
Vestarin – hvad er det her?
Vestarin – en platform på blokken, som vil tilbyde flere store sektioner. Dette er en nyhedsagentur fra krypto-valutaens verden, en samling af udvekslere og butikker, sektioner for forretningsmænd, nystartede virksomheder mv.

Adgang – gennem en applikation baseret på iOS eller Android. Faktisk vil Vestarin blive en decentraliseret database med nystartede virksomheder, specialister og tjenester relateret til krypten.

Ved udgangen af foråret næste år forventer platformens skabere at tiltrække publikum på 10 millioner brugere og 8.000 butiksejere. Den samlede mængde køb skal være 1 milliarder dollar, og selskabets kapitalisering vil vokse til 50 millioner dollars.

Vestarin – for hvad?
Og nu – mere om bestemte dele af Vestarin.

Online / offline butikker. Jeg forklarer på fingrene – forretningsmænd laver deres projekter i kataloget, brugerne af platformen får mulighed for at betale for varer / tjenester med et klik, brug VST-mønter (internt systemtoken). Cashback? Hvorfor ikke Kommissionen? Minimumet, fordi både efterspørgsel og udbud vil være høj.
Kataloget over startups, der kommer op i ICO. Dette afsnit eliminerer de “falske” og ikke-levedygtige produkter, fordi kommentar og evaluering af dem vil være almindelige brugere. Vurdering og omdømme ved opstart vil hjælpe investorer med at finde vej rundt, det er værd at tage risikoen eller ej. Vestarin vil forresten rense listen over virksomheder med en konsekvent negativ vurdering og negative anmeldelser.
Katalog over specialister. Den beskrevne platform skal indsamle millioner af mennesker, der ikke er ligeglade med “krypten” – finansiere, udviklere, advokater mv. De nødvendige data kan specificeres i profilen – for at gøre det lettere for dig at finde og kontakte. Nyttigt for dem, der vinder ligesindede mennesker i opstarten.
Vekslere. Her er alt simpelt – fra prøven viste du at stoppe hos en pålidelig veksler, se den sats, der passer dig, og konverter mønterne.
Vestarin som informationsportal. Forfatterne af platformen vil tilsyneladende følge vejen til “Yandex.Dzena” og lignende tjenester-nyhedsaggregatorer / artikler, kun i dette tilfælde vil kun noter vedrørende blokaden og “mønterne” falde i båndet. Det er bekvemt for dem, der ønsker at være opmærksomme på, hvad der sker i dette område, og ikke besøger snesevis af portaler.

Som for almindelige brugere, vil forretning / nystartede ikke være svært at få adgang til den funktionelle platform.

Registreret projektet, bestået moderationen, betalt et gebyr i VST-tokens – holde kunder eller investorer.

Vestarin lover alvorlig grad af involvering af brugerne er villige til at diskutere / vurdere de tjenester, start-ups og så videre. N., sidst danner deres omdømme.

Vestarin – hvorfor skal jeg investere i ICO?

ICO Vestarin afholdes fra 5. marts til 4. april. Målet er at tiltrække maksimalt 35.000 ETH. (1 ETH = 1,3 tusind VST).

En vigtig præcisering – kun ved en start før ICO modtaget fra investorer 3000 ETH.

Indikator for stor tillid til projektet? Bestemt.

Og her er hvordan VST-tokens spredes:

7% – pre-ICO,
75% – ICO,
13% – til grundlæggerne,
5% – bounty kampagne.

Vestarin har klare mål.
Fra april 2018 planlægges notering på børserne og alfa-test af platformen, så – lanceringen af afdelingerne “Information” og “Specialister” i juli – produktmarkedsføring og “beta” i august – lanceringen af afsnittene “ICO” og “For business” , i oktober – en storstilet marketingkampagne vil mere end 500 butikker slutte sig til platformen i november, og i marts 2019 vil virksomhedens repræsentationskontorer i USA og Spanien begynde at fungere.

For at gøre dit barn til rådighed for det bredest mulige publikum, Vestarin lokaliserer interface på en halv snes fælles sprog.

Projekt vejkort

Nå, bortset fra ideen, køreplanen og bekræftet på forhånd ICO investorernes interesse ikke tillidsvækkende? Startup forsøger at gøre livet lettere for kriptoentuziastam stor, ingen tvivl om, fortjener retten til livet!

Projektgruppe

I stedet for output.
Jeg troede, at ideen var interessant. En detaljeret køreplan, hvorefter mønter uundgåeligt vil stige i pris. Tja, vigtigst af alt, lover udviklerne ikke udbytte til indehavere af mønter, men lover at indløse tokens med 50% af overskuddet og brænde. Således vil prisen på tokens vokse med tiden.

En fortjeneste vil blive taget fra kommissionsplatformen

Alt du behøver er at “untwist” denne platform.

Hvorfor ikke, jeg spurgte mig selv og købte et par tokens på den første dag =)

Held og lykke!

referencer
Officiel hjemmeside: https://www.vestarin.io/
hvidbog EN: https://www.vestarin.io/en/whitepaper
hvidbog https://www.vestarin.io/en/whitepaper
telegram: https://t.me/Vestarin
twitter: https://twitter.com/vestarin
facebook: https://www.facebook.com/vestarin.io
bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2701796

Forfatter: Bentadem11

Min Bitcointalk-profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1530135

Min Ethereum Tegnebog Adresse: 0xC12c4ce6f433C2b39494aE9460055E76D828e34c

0

Publication author

offline 2 years

Okelana Taiwo

6
Comments: 0Publics: 59Registration: 06-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation