XEONFRAME PROJECT

OVER XEONFRAME:

Xeonframe Networks lost op unieke wijze op voor essentiële kwetsbaarheden in het ecommerce-ecosysteem, waarbij met name aandachtig wordt geluisterd naar ecommerce-innovaties, compensatiebeveiliging, anonimiteit, gedecentraliseerde betalingsgateway, betalingsbeperkingen en verwerkingstijden voor betalingen door een gedecentraliseerde architectuur en consensusbeveiligingsprotocol bij de e-commerce ruimte te brengen.
Als zodanig is Xeonframe in staat om een ​​onbetwistbaar digitaal grootboek voor elke gebruiker in zijn netwerk tot stand te brengen met behulp van een gedecentraliseerd structureel ontwerp en slimme contracten op voorwaarde dat een veilige en snelle betalingsgateway in een zeer groot ecommerce ecosysteem. Onze architectuur combineert geavanceerde on-chain en off -ketenbronnen, evenals ecommerce technologische innovaties zoals AR-shopping, Machine learning X commerce, Voice Bot en fotoshopping die realtime winkelervaring biedt.

Xeonframe is ‘s werelds eerste gedecentraliseerde e-commerce ecosysteem in Europa, waar ecosysteemgebruikers goederen en diensten kunnen uitwisselen via de Decentalized-applicatie, met behulp van het Blockboy-gebaseerde cognitieve handelsplatform, dat de manier zal veranderen waarop mensen goederen detecteren, kopen, volgen, adverteren en opnieuw verkopen op het internet.
Xeonframe Networks biedt een unieke oplossing voor de belangrijkste kwetsbaarheden in het ecosysteem van e-commerce, en richt zich in het bijzonder op:
Innovaties op het gebied van e-commerce,
Beveiligde betalingsbeveiliging (maakt veilige transacties mogelijk tussen klanten, bedrijven en fabrikanten via registers op basis van blokblokken die unieke gebruikersidentificatie en openbare sleutel bieden voor elke gebruiker die moet worden geverifieerd in het Xeonframe-netwerk);
Anonimiteit,

Een gedecentraliseerde betalingsgateway (anders dan de meeste gedecentraliseerde betalingsgateways, waar transacties in seconden worden bevestigd),
Beperkingen op de betaling en betaling verwerkingstijd, door de introductie van een gedecentraliseerde architectuur en een gecoördineerd beveiligingsprotocol in de e-commerce ruimte.
Enkele uitdagingen in e-commerce:
Oorspronkelijk was het Amerikaanse UPC-systeem ontwikkeld, met 12 cijfers voor de coderende goederen en het werd zo populair dat het Europese land zich erop concentreerde. Het hele scala aan codes was echter al betrokken bij het coderen van goederen uit de Verenigde Staten en Canada, terwijl de goederen en bedrijven officieel in de Verenigde Staten waren geregistreerd. De ontwikkelaars van de Europese EAN-13-codering hebben een serieuze taak op zich genomen: de codes aanpassen en een zelfregistratie regelen voor het VS-systeem om maximale compatibiliteit met UPC-codering te garanderen. Deze primaire code is gemaakt voor automatische handelsgoederen geproduceerd door een groot aantal ondernemingen, dus het probleem van de innerlijke inhoud was veel belangrijk voor regelgeving en standaardisatie. Op hun beurt moesten dezelfde goederen van verschillende fabrikanten ook een andere codering hebben. Ze zijn als volgt:
 cijfer voor het voorvoegsel;
 cijfers voor de code van de fabrikant;
 Cijfers voor de artikelcode.
Vanwege een bepaalde gegevenssituatie waarin sommige goederen dezelfde barcodes of items hebben die niet ongebruikelijk zijn
Ten slotte worden streepjescodes vaak niet ingevoerd in het ERP-systeem van groothandelsbedrijven en gebruikt elke deelnemer in de verkoopketen zijn eigen unieke artikelen voor verschillende soorten goederen.

Over ICO:
Token: XFT op Ethereum-platform
Hoeveelheid: 150.000.000 XFT
Prijs: 1 Xft = 0,3 USD
Betaling: ETH
Zachte kap: 10.000 ETH
Harde kap: 37.000 ETH
PreICO:
Hoeveelheid: 25.000.000 XFT
Begin: 13.06.2018
Voltooiing: 29.06.2018
Bonus:
Vijftien%
ICO:
Hoeveelheid: 30.000.000 XFT
Begin: 30.06.2018
Voltooiing: 19.07.2018
Verdeling van ingezamelde gelden:
Xeonframe-functies:
Zorgt voor een veilige omgang tussen consumenten, bedrijven en fabrikanten via registers op basis van blokken, aangezien uitzonderlijke gebruikersherkenning en publieke sleutel voor elke gebruiker op het netwerk worden geverifieerd.
Xeonframe nam een volledig gedecentraliseerd aanbevelingsprogramma aan, waarbij elke gebruiker zijn aanbevelingsopdrachten gratis kan claimen en onmiddellijk Xeon-tokens gaat accepteren en uitgeven.
Xeonframe biedt een ultrasnelle betalingsgateway, anders dan de meeste decentrale betalingsgateways, waar transacties binnen enkele seconden worden bevestigd.

VOOR Meer informatie Bezoek
Website: https://www.xeonframe.net/#ico
Witboek: https://www.xeonframe.net/assets/files/white-paper.pdf
Twitter: https://twitter.com/xeonframe
Facebook: https://facebook.com/xeonframe
Telegram: https://t.me/xeonframe

Auteur
Mijn Bitcointalk-gebruikersnaam: Atorise
Mijn Bitcointalk-profielkoppeling: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1556338
Euthereum Wallet-adres: 0xf965Dba274143a294c045fF15CaD1cB1D1DE4d77

0

Publication author

offline 3 days

Atorise

1
Comments: 0Publics: 619Registration: 16-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation