YAMZU

YAMZU

  EN SVERIGE SPEL FÖRETAG SUCCESSFULLY IN MODERN SPEL

tillfälle

Det bästa är eSports-marknaden mitt i de ekonomiska förbättringarna, men möjligheten till nya intäkter växer också varje dag på denna bredare marknad. Ny teknik, inklusive smarta kontrakt, decentraliserade applikationer och Blockchain, är oöverträffade möjligheter för företag som slår till att hitta sina intressanta områden i den ständigt utvecklade spelvärlden. Vi accepterar det som sant med etablerade grupper i synnerhet för att dra största nytta av den framväxande användningen av nya teknologier för onlinespel. ESports
lösningen
har utvecklats från den enkla bekvämligheten att vara enkelt ett komplett underhållningsfenomen som motsvarar många konventionella sporter. Professionella eSports-grupper håller nu flera miljoner dollar-sponsorer, tävlar i turneringar över olika sektorer och slutar hela arenan med supportrar (och snart kan de ta över tv-arrangemanget). Den nya generationen växer för närvarande inspirerad av vuxna som kan tjäna sig genom videospel och mer och mer eSports älskare vill fortsätta denna nybildade yrkeskurs. Nästa gräns i konkurrenskraftiga spel kommer att öka möjligheten för spelare att spela eSports snart från sitt privata hem, utan att behöva hitta sponsorer för att hjälpa dem ekonomiskt.
Allt detta kan inte ske utan att plattformen införs för att tillåta spelfans att tjäna pengar på sina vinster. Yamzu vill erbjuda spelare med webbläsarbaserade plattformar för eSports, så att människor kan uppfylla denna önskan. Yamzu-plattformen är anpassad för att inkludera alla typer av deltagare, amatörer och professionella. Yamzu har framgångsrikt gått in i Counterstrike Global Offensive (“CS: GO”) och Legends League (“LoL”) på sin plattform, och nu finns alla titlar kvar, andra PC-baserade spel har kommit in i rörledningen och planeras att genomföras i nära öde.

företaget

Yamzu är ett framgångsrikt svenskt spelbolag med en modern konsumentbas på över 10 000 spelare. Vi har en försäljning, och vi arbetar för att sätta en igenkännbar symbol. Båda dessa egenskaper stod vårt företag i rätt nytta för att dra full nytta av försäljningsmöjligheterna för nya flöden som genererades genom Blockchainrelated era. Yamzu skiljer sig från den nyskapade tävlingen med tanke på att det är ett verkligt, energiskt kommersiellt företag som har drivit med tanke på att 2016 och har gett det än att slutföra det fantastiska slutresultatet av en trehundra procent ökning av kostnad på intäkter. Yamzu besättning har fått omedelbar glädje i en sektor som inte kan replikeras genom nybildade konkurrenter. Det här är så att Yamzu kan tillämpa sitt innovativa sinne mycket snabbare än marknadsavkoppling. Eftersom spelare förstår vårt emblem, kommer de troligtvis att snabbt anpassa sig till vår plattform. Yamzu har tjänat och tilldelat stora mängder försäljning till kommersiella företag. Därför är vi idealiska för att återanvända de ekonomiska möjligheter som kan erhållas genom Token Sale för att driva tillväxten av vår verksamhet över hela världen med implementeringen av Blockchain.
teknik.

Yamzus bild

Yamzu är utformad som en fullt fungerande webbläsarbaserad eSports turneringsplattform. Yamzu-plattformen gör eSports-tävlingar tillgängliga för alla spelare på alla platser på jorden. 
Denna plattform är den bästa i sitt slag, helt webbläsarbaserad. Konkurrentföretag står 
inför ständiga kampar på grund av användarnas integritetshänsyn och många olika entrébarriärer som inkluderar en önskan om att ladda ett gränssnitt. Samtidigt visar våra interna folkforskningar att webbläsarbaserade plattformar verkligen visar upp de blomstrande kapaciteterna. Dessa element skapar förtroende, speciellt med tanke på Yamzus redan befintliga konsumentbas (10 000) och ett obestridligt spårdokument med 300% årlig tillväxt på bara två års hobby.

plattform

Plattformen är utformad för att möta behoven hos:

 • Spelare och lag är på loggerheads med presenter och presenter.
 • Varumärken, influencers och företag som vill installera turneringar.
 • Annonsörer och sponsorer fokuserar på eSports publik.

För närvarande hjälper Yamzu CS: GO and LoL, två av de mest populära internationella eSports-videospel. Plattformen är redo att innehålla många populära videospel inklusive DOTA2, Call of Duty, Battlefield och PUBG.

Inrättat ett kommersiellt bolag med svensk företagsinkomstinkomst i över 2 år
trehundra procent expertinkomstomsättningstillväxt under de första 2 år av hobby
Den globala webbläsarbaserade plattformen är helt helt och hållet baserad
Plattformen är livlig och arbetar
Män eller kvinnor aktiva från 10k spel fans

Det förflutna

Q1 2016

Yamzu Charter
Yamzus första “slutna beta” lanserades för Legends League.
Yamzu började förstöras och gjorde en vinst.

Kvartal 2016

Yamzu avslutade sin första operationella 12 månader med en inkomst på mer än 800k SEK.

Q1 2017

Yamzu lanserar CS: GO i “closed beta”.

Q2 2017

CS: GO lanseras i “öppen beta” med Legends League.

Kvartal 2017

Yamzu-maskinen är inrättad för att hjälpa mobila videospel.
Vi hade kul i plattformens andra och strålande tolv månader när det gäller intäkter. Denna plattform genererar över 2,7 miljoner kronor för mer eller mindre 3 hundra% boom i vinst genererad 2016.

Kvartal 2018

Full implementering av Token YMZ i plattformen.
Yamzu öppnade plattformen för sponsorer, influencers och vänner
Starta Yamzus produktlinje för spelare.
YMZ kan citeras om köp-och försäljningssystemet.

Q1 2019

Den första eSports mobila videospelvideoen kan uppnås inom plattformen.
Fler eSports PC-titlar kan vara tillgängliga, som kombinerar DOTA 2, PUBG, Call of Duty och Battlefield.
Genomförande av intern utbyte.

Q2 2019

Yamzu kommer att hålla sin första internationella eSports sport.

Q4 2019

Med denna komponent i tid kan Yamzu ha mer än 20 eSports titlar tillgängliga på plattformen, från AAA till indie video game video.

Q2 2020

Yamzu kommer att upprätthålla ett årligt eSports mästerskap för våra topp tio internationella platser med maximala kunder.
Försäljningstoken
detaljer

marknad

 • ESports-området upplevde en ökning på ca 38%.
 • Spelentusiaststilar förutspås växa från 300M till 500M fram till 2020.
 • Världsomspännande marknadsvärdering av företagsföretag kan öka från 650 miljoner dollar till 1,5 miljarder dollar fram till 2020.
 • Idag bor mer än ett hundra trettio organisationer runt det.
 • Asien är en kontinent med en fantastisk gameraktiv, som ligger i Nordamerika och Europa.
 • Det förväntas att varumärket under de närmaste åren kommer att göra en $ 700m sfärisk investering i sponsring i samband med eSports.
 • De typer av spelentusiaster som är medlemmar i denna växande marknad växer klass i klass med 15% varje år.
 • Baserat på fakta som samlats på index.Co finns det mer än ett hundra trettio företag som idag lever i eSports-området, upplevde marknaden en årlig räntesatsning på ca 36%.
 • Enligt CB Insight är den start som framgångsrikt har ökat maximalt i kapitaltilldelningen Sea Limited.
 • Organisationen av företagsorganisationen 2017 stängde investeringsrundan på cirka 772 miljoner dollar och eftersom slutresultatet slutar att starta IPO (Initial Public Offering) på N

Intäktsmodell

 1. Yamzu upprätthåller kostnaden för varje tillträdesavgift som betalas av användaren för att få tillgång till turneringen eller arrangera matchningar bland vänner. Kostnadsstrukturen är utformad på följande sätt: 
 2. Yamzu licensierade sin maskin till ett företag som ville hålla en händelse. 
 3. Yamzu värd en sponsrad händelse för ett varumärke som ville ha ensamrätt att hålla en händelse online.

Varför ICO?

 • Den har redan ett Yamzu-element, mycket subtilt för att ersätta Token YMZ.
 • Det är lättare för gamersamfundet att spela med pengar.
 • Tillåt Yamzu att avsluta den internationella e-sportsmiljön.

Expansionsplan

10K aktiva användare på plattformen
börja dessa dagar

Expansionsplan

Försäljningstoken

Token Distribution

Användning av fonder

ANN  | Webbplats  | Telegram  | Vit papper  | Twitter  | Facebook
profiladress: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1624619
0

Publication author

offline 1 week

kolbak pute

0
Comments: 0Publics: 2388Registration: 25-03-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation