Z-POP DREAM – bedrijfsoverzicht | Z-POP DREAM – bedrijfsoverzicht

Z-POP DREAM – ‘s werelds eerste populaire-entertainment ecosysteem, dat is gemaakt om te zoeken naar verborgen talenten in de popmuziek! Dit zal het nieuwe talent helpen om de groei van zijn populariteit te versnellen. Dit geldt voor zowel Azië als de wereld. Bovendien zal alles worden uitgerust met honderden miljoenen fans van het genre van K-POP muziek, verspreid over de hele wereld. Z-POP DREAM is goedgekeurd door de beste professionals op het gebied van de productie van K-POP, die hebben geholpen beroemde Koreaanse sterren zoals PSY, Super Junior en Girls Generation te creëren en ze tot wereldsterren hebben gemaakt.

Herkend als het snelst groeiende muziekgenre ter wereld, verspreidden K-POP-fans zich niet alleen in Azië, maar ook in de VS en Europa. Project Z-POP DREAM, die werd geboren in Korea, zal worden bevorderd op de wereldmarkt muziekmarkt ter waarde van $ 46 miljard, brekende golf verschijnselen K-POP.Z-POP DREAM – de eerste populaire entertainment-ecosysteem in de wereld, die is ontworpen om te zoeken naar de verborgen talenten in de pop muziek! Dit zal het nieuwe talent helpen om de groei van zijn populariteit te versnellen. Dit geldt voor zowel Azië als de wereld. Bovendien zal alles worden uitgerust met honderden miljoenen fans van het genre van K-POP muziek, verspreid over de hele wereld. Z-POP DREAM door de beste professionals op het gebied van K-POP, die bijgedragen aan het ontstaan ​​van de beroemde Koreaanse sterren zoals PSY, Super Junior en Girls Generation, en draaide ze in internationale sterren goedgekeurd.

Het is erkend als de snelst groeiende muzikale genre in de wereld, fans van K-POP spread niet alleen in Azië, maar ook in de VS en Europa. Project Z-POP DREAM, die werd geboren in Korea, zal worden bevorderd op de wereldmarkt muziekmarkt ter waarde van $ 46 miljard, brekende golf verschijnselen K-POP.

Het project Z-POP DREAM zullen worden gecreëerd “Star infrastructuur”, waarin ook Z popster Academies en Z-POP Dream Audition in 10 landen en regio’s in aanvulling op Korea, in samenwerking met gerenommeerde lokale partners. Elke voorstelling Z-POP Deam Audition talent zal worden geselecteerd en in de sterren in de Z-Pop Star Academy, een combinatie van beproefde en innovatieve methoden van de opleiding van de sterren in stijl en smaak, erkend door elke regio getest. Individuele leden van de Z-popsterren (een groep jongens en een groep van alle meisjes) en dan pas een wedstrijd in Z-POP Dream Global Audition, om een ​​plaats te winnen in de Z-POP Global Star Group. Geselecteerde deelnemers zullen de meest prachtige blootstelling van de bevolking via de Z-POP droom te leven World Tour te ontvangen.

De belangrijkste medewerkers van het project Z-POP DREAM, met inbegrip van de oprichters zijn bekende professionele deskundigen voor de productie en muziek promotors. Vanaf de vroegste stadia van K-POP, hebben zij bijgedragen aan de totstandkoming van de industrie legendes als PSY, Boa, TVXQ, Super Junior, Girls Generation, Big Bang, 2NE1, EXO, BTS en Wanna One.

De verdeling van het publiek in de YouTube-groep BTS geeft ook de exponentiële groei van K-POP aan. Ongeveer 90% van hun totale aantal van 636 miljoen views kwam van de internationale markt, geleid door de Verenigde Staten, Brazilië en Thailand. K-POP is een wereldwijd genre met snelgroeiende fans. Het Z-POP DREAM-project, draaiend rond de golf van K-POP-fenomenen, zal nieuwe elementen combineren in deze succesvolle K-POP-formule en de evolutie van popmuziek versnellen.

Het Z-POP DREAM-project voegt een onweerstaanbaar ecosysteem toe aan de wereldwijde muziekindustrie. Succesvolle implementatie van het project zal leiden tot de migratie van het Z-POP DREAM-ecosysteem naar een aanzienlijk deel van de huidige economie van $ 46 miljard, waarbij transacties zullen plaatsvinden met ZPOP Coin als basisvaluta. Afschaffing van de vraag naar handel afkomstig van crypto-exchangers, waar de ZPOP-munt zal worden getoond, de totale migratie van inkomsten uit de markt van $ 46 miljard zal een aanzienlijke vraag naar de ZPOP-munt creëren. Het Z-POP DREAM-project biedt drie fasen van dit migratieproces.

Details token: Symbool: ZPOP

Formaat: Ethereum ERC20

Prijs: 1 ZPOP = USD 0,08

Soft Cap: USD 10.000.000

Hard Cap: USD 100.000.000

Z-POP DREAM heeft ZPOP Coin gemaakt om dit token in de toekomst toe te passen voor betalingen en transacties die plaatsvinden tussen:

Betalingen aan wereldpromotoren.
Betalingen aan marketingbureaus
Betalingen aan fabrikanten van Z-POP-muziek.
Het Z-POP DREAM-project maakt geen nieuwe blockchainketen aan. In plaats daarvan identificeert het de beste veelbelovende functies van het Ethereum-platform en past deze toe op het oplossen van reële problemen op wereldschaal.

Project wegenkaart:

Contactgegevens van het project:

Website: https://z-popdream.io/

Whitepaper: https://z-popdream.io/docs/whitepapers/zpopdream-whitepaper-en.pdf

Bounty BTT: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4824059.0

Licht papier: https://z-popdream.io/docs/lightpapers/zpopdream-lightpaper-en.pdf

Twitter: https://twitter.com/zpopdream

Facebook: https://www.facebook.com/zpopdream

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zpopdream/

Medium: https://medium.com/z-pop-dream

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCXDJTDHa4RdigfGolOuwAsA

Reddit: https://www.reddit.com/user/zpopdream

Mijn Bitcoin-profiellink: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1545555

Mijn Etherwallet: 0xa878531E9A6c19bBB5595F1De863fa58f5fEb628

 

0

Publication author

offline 3 weeks

skillman11

1
Comments: 0Publics: 746Registration: 23-05-2018
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 
Password generation